Prezentare
unitatimedicale.ro este un portal de informare online destinat persoanelor aflate în căutarea unui anumit serviciu medical, medic, ori investigaţii de ultimă oră.
Prin intermediul acestuia, punem la dispoziţia dumneavoastră o veritabilă bază de date ce conţine cele mai competitive servicii medicale pe care le aveţi la dispoziţie în judeţul sau oraşul in care locuiţi. Aceasta se actualizează periodic, în functie de modificările ce intervin.

Există de asemenea şi varianta tiparită a informaţiei electronice regăsită pe acest site, sub forma unei publicaţii cu distribuiţie gratuită intitulată CATALOGUL SERVICIILOR MEDICALE DE CINCI STELE (mai multe detalii despre Catalog găsiţi în prima pagină).

unitatimedicale.ro furnizează într-un mod simplu şi elegant prin motorul de căutare propriu, ample prezentări ale diverselor tipuri de unităţi medicale din întreaga ţară : spitale, policlinici, clinici medicale, cabinete, laboratoare, farmacii şi a altor unităţi din domeniul medical. Practic vizitatorul poate afla într-un timp foarte scurt care sunt alternativele de care dispune în rezolvarea problemei sale medicale, în sensul : cunoaşte denumirea clinicii ori cabinetului, află datele de contact, programul, iar ceea ce este cel mai important descoperă echipa medicală la care poate apela şi tipul de consultaţii/investigaţii pe care le poate efectua în respectiva unitate. În anumite cazuri, programarea pentru consultatie se poate realiza online prin intermediul site-ului nostru.

De asemenea oferim vizitatorilor şi alte facilităţi preţioase precum :
- îndrumare online prin internediul forumului (oferim în timp util un răspuns la întrebările dumneavoastră, apelând la partenerii noştri, renumiţi medici specialişti);
- sfaturi competente privind tratamentul ce trebuie urmat în cazul diverselor tipuri de afecţiuni/boli cronice. Acestea pot fi aflate gratuit, accesând pagina Sfaturi Medicale.

Bazându-ne pe o bogată experienţă acumulată în ultimii 5 ani în domeniul promovării unităţilor medicale, putem afirma cu certitudine că, această formă de publicitate medicală, prin intermediul site-urilor şi cataloagelor specializate, reprezintă cea mai eficientă metodă de promovare pentru orice tip de serviciu medical. Beneficiarul final: sănătatea dumneavoastră!

Tratează acum orice afecţiune a sănătăţii tale!
Apelează la medici specialişti!


Parteneri


Pentru informaţii suplimentare efectuaţi click pe pictogramă.
CENTRUL MEDICAL POPARLAN CABINET OFTALMOLOGIC SI OPTICA - DR. DARABA
POLICLINICA MEDICALTOP CAB STOMATOLOGIC DR. DIANA MIREA
DANIDENT - POLICLINICA STOMATOLOGICA INSTITUTUL DE BOLI CARDIOVASCULARE
CAB. STOMATOLOGIC Dr. GORONEANU MARIANA CABINET MEDICAL OFTALMOLOGIC DR. MOTAS MARIA
CAB. STOMATOLOGIC DR. BEATRICE VELICU DERMACENTER
SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA PIATRA NEAMT S.C. CARDIOR S.R.L. - DR. LAZAR
CLINICA PSIDENT BIOMEDICA
WHITE WORKS CENTRUL DE RADIOLOGIE SI IMAGISTICA MEDICALA NICOLINA
OMINI CLINIC MEDFIZ - CENTRU DE RECUPERARE MEDICALA
CLINICA PEDILIFE CABINET DE MEDICINA DENTARA CRISDENT - DR. LITCANU CRISTINA