Termeni şi condiţii


CAPITOLUL I. DREPTURI DE PROPRIETATE

Art. 1. www.unitatimedicale.ro este proprietatea S.C. EGORA MEDIA S.R.L. Denumirea, sigla situ-ului www.unitatimedicale.ro, dar şi a Catalogului Serviciilor Medicale de Cinci Stele sunt mărci inregistrate. Toate drepturile asupra informaţiei regăsite pe site-ul www.unitatimedicale.ro, revin excusiv S.C. EGORA MEDIA s.r.l. Reproducerea parţială sau integrală a materialelor de pe site, contravine drepturilor de autor şi se pedepseşte conform legii.


CAPITOLUL II. ACORD DE UTILIZARE

Art. 2. Acest acord se aplică site-ului www.unitatimedicale.ro, serviciilor şi conţinutului acestuia. Serviciile de informare pe care site-ul www.unitatimedicale.ro la pune la dispoziţia vizitatorilor vă sunt oferite condiţionat de acceptarea dumneavoastră a prevederilor acestui acord. În cazul în care nu acceptaţi termenii şi condiţiile de utilizare, vă invităm să nu folosiţi acest site.


CAPITOLUL III. DESCRIEREA SERVICIILOR

Art. 3.1 Site-ul www.unitatimedicale.ro pune la dispoziţia dumneavoastră o bogată colecţie online de informatii medicale. Colectarea acestor informaţii se realizează exclusiv prin publicitate, absolut necesară pentru funcţionarea site-ului. Actualizarea informaţiilor prezentate, după perioade de timp mai mici sau mai mari, se realizează numai cu acordul respectivului client.

Art. 3.2. www.unitatimedicale.ro nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru transmiterea eronata a informaţiilor prezentate, dacă acest lucru se realizează excusiv din vina clinetului.


CAPITOLUL IV. OBLIGAŢIILE UNITĂŢILOR MEDICALE CE FIGUREAZĂ PE SITE

Art. 4. Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul www.unitatimedicale.ro vă obligaţi să:

a) furnizaţi date adevărate, exacte, cât mai complete despre dumneavoastră;

b) să vă prezentaţi oferta serviciilor medicale cât mai succint şi clar fără să introduceţi elemente precum: termeni de comparaţie, preţuri, denumirea altor unităţi medicale concurente cu dumneavoastră;

c) să contactaţi echipa noastră în cazul în care intervin modificări în prezentările deja existente pe site pentru a reiînoi informatia, mai ales în cazul schimbării datelor de contact.

Daca veţi furniza informaţii pe care echipa noastră le consideră incorecte/inoportune pentru anumite prezentări ale serviciilor medicale, ne rezervăm dreptul de a elimina parte din aceste prezentări de pe site sau chiar de ştergere completă a respectivului profil. Înainte să realizam orice gen de modificare în informaţiile legate de descrierea unităţii dumneavoastră medicale, vă vom contacta pentru avizarea acestei acţiuni.


CAPITOLUL V. RESPONSABILITŢILE UNITĂŢILOR MEDICALE PREZENTE PE SITE

Art. 5. Ca utilizator sunteţi responsabil pentru propriile acţiuni, dar şi de consecinţele pe care acestea la pot avea în urma publicării materialelor pe care le încărcaţi şi pe care le puneţi la dispoziţie în mod public prin intermediul site-ului www.unitatimedicale.ro.

Vă obligaţi să nu faceţi următoarele lucruri:

a) să publicaţi materiale cu drept de autor dacă nu sunteţi autorul sau dacă nu aveţi permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;

b) să publicaţi materiale cu caracter obscen sau defăimător pentru un alt utilizator;

c) să publicaţi materiale ce conţin viruşi, viermi, sau programe cu intenţia de a distruge buna funcţionare a site-ului.


CAPITOLUL VI. OBLIGAŢIILE www.unitatimedicale.ro

Art. 6. Echipa www.unitatimedicale.ro se obligă să:

a) garanteze credibilitatea datelor ce alcătuiesc prezentările unităţilor medicale de pe site;

b) să ţină legătura periodică cu purtătorii de cuvânt sau alte persoane însărcinate cu furnizarea informaţiilor din cadrul respectivelor unităţi medicale ce figurează pe site, în scopul actualizării permanente a informaţiilor. De asemenea să aducă la cunoştinţa unităţilor medicale prezente a oricărei modificări ce intervine, din diverse motive, în paginile de prezentare proprii;

c) să menţină informaţi acei clienţi care solicită să primească pe e-mail noutăţi legate de activitatea societăţii Egora Media S.R.L.;

d) să păstreze confidenţialitatea informaţiilor, să nu înstrăineze ori să modifice siglele, pozele şi alte materiale proprietatea unităţilor prezente pe site.

Societatea Egora Media S.R.L., nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care ni le furnizatţ sau pe care le postaţi. Totuşi, trimiţând acele date, dumneavaostră sunteţi de acord cu termenii prezentului contract, cu dreptul nostru de a utiliza respectivele informaţii şi materiale.


CAPITOLUL VII. LIMITAREA RESPONSABILITĂŢII

Art. 7. În toate cazurile, echipa www.unitatimedicale.ro vă invită să vizitaţi medicul dumneavoastră de familie, eventual specialistul, dacă apar tulburări ale stării dumneavoastră de sănătate. Răspunsurile şi/sau informaţiile oferite de noi (unele prin pagina “Sfaturi Medicale“) sunt doar de natură educaţională şi informativă şi nu pot fi considerate în nici o situaţie ca fiind un echivalent al unor consultatii sau investigaţii, unitatimedicale.ro neputând fi considerat responsabil pentru nici una din problemele dumneavoastră de sănătate.

Luând la cunoştinţă prevederile stipulate prin prezentul contract, dacă veţi continua să utilizati site-ul www.unitatimedicale.ro, sunteţi întru totul de acord cu ele, şi nu veţi acuza unitatimedicale.ro de nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Vă angajaţi astfel să nu înaintaţi nici o acţiune judecătorească împotriva S.C. Egora Media S.R.L. sau a partenerilor acesteia, indiferent de modul în care aţi utilizat informaţia pe care v-am oferit-o.


CAPITOLUL VIII. GENERALITĂŢI

Art. 8.1. Dacă una sau mai multe prevederi ale prezentului contract intitulat Termeni şi condiţiieste considerată invalidă de către forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte, acestea rămânând în vigoare.

Art. 8.2. Condiţiile prezentului contract, între www.unitatimedicale.ro şi dumneavoastră pot fi modificate la anumite intervale de timp, fără o anunţare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor. Puteţi citi cea mai recentă versiune a acestor condiţii oricând, accesând pagina „Termeni şi condiţii din prima pagină a site-ului.

Art. 8.3. Prevederile prezentului contract se aplică necondiţionat tuturor partenerilor noştri.

Art. 8.4. Eventualele litigii ce pot apărea vor fi rezolvate pe cale amiabilă între părţi. Dacă acest lucru nu este posibil, ele sunt de competenţa instanţelor judecătoreşti.

Art. 8.5. Forţa majoră (starea de necesitate: război, calamităţi naturale), apără de răspundere partea pe care o invocă şi o probează cu documente.


Parteneri


Pentru informaţii suplimentare efectuaţi click pe pictogramă.
BIOMEDICA CAB. STOMATOLOGIC Dr. GORONEANU MARIANA
CLINICA PEDILIFE DANIDENT - POLICLINICA STOMATOLOGICA
CENTRUL MEDICAL POPARLAN MEDFIZ - CENTRU DE RECUPERARE MEDICALA
CENTRUL DE RADIOLOGIE SI IMAGISTICA MEDICALA NICOLINA CAB. STOMATOLOGIC DR. BEATRICE VELICU
CLINICA PSIDENT CAB STOMATOLOGIC DR. DIANA MIREA
WHITE WORKS SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA PIATRA NEAMT
CABINET DE MEDICINA DENTARA CRISDENT - DR. LITCANU CRISTINA CABINET OFTALMOLOGIC SI OPTICA - DR. DARABA
INSTITUTUL DE BOLI CARDIOVASCULARE POLICLINICA MEDICALTOP
OMINI CLINIC S.C. CARDIOR S.R.L. - DR. LAZAR
DERMACENTER CABINET MEDICAL OFTALMOLOGIC DR. MOTAS MARIA