Catalogul serviciilor medicale de cinci stele
Publicaţie cu acoperire naţională ce se distribuie gratuit şi care oferă cititorilor un ghid extrem de util atunci când se doreşte găsirea unui anumit medic/farmacii ori serviciu medical de specialitate.

Catalogul Serviciilor Medicale de Cinci Stele se editează la 6 sau 12 luni (în funcţie de judeţ), distributia fiind asigurată constant pe toată această perioadă, de către firma editoare, ce deţine şi drepturile asupra acestei publicaţii, în asociere cu diverşi colaboratori zonali. Catalogul circulă în special în unităţile medicale din respectivul judeţ (spitale/clinici/cabinete/farmacii) dar şi prin intermediul partenerilor noştri precum: sediile Camerelor de Comerţ Industrie şi Agricultură, ale Prefecturilor, marile complexe comerciale şi puncte de difuzare a presei. (Pentru a afla mai precis detalii despre modul de distributie şi locurile în care se găseşte Catalogul în regiunea dumneavoastră, vă invităm să ne contactaţi).

Catalogul Serviciilor Medicale de Cinci Stele reprezintă în prezent cel mai eficient mijloc de promovare pentru spitale, clinici, centre medicale, cabinete, farmacii, laboratoare, firme distribuitoare de medicamente şi aparatură, şi a altor unităţi din domeniul medical. Acesta conţine în primele pagini şi un mesaj ce-l îndeamnă pe cititor să reflecteze cât mai obiectiv asupra problemelor de sănătate cu care se confruntă, şi-l invită să apeleze la medicii specialişti cuprinşi în paginile publicaţiei.

Fiind editat într-un tiraj mare (variabil în funcţie de judeţ), în tipografie proprie, acesta ajunge uşor la publicul ţintă, care odata ce-i descoperă utilitatea, îl păstrează, faţă de alte materiale publicitare , care odată parcurse, se aruncă. Utilizarea catalogului este simplificată considerabil, informaţia fiind grupată pe mai multe criterii, toate la îndemâna cititorului:

- forma de organizare a respectivelor unităţi (spitale, clinici, cabinete) ;

- specialitatea medicală aferentă ( cardiologie, neurologie, ORL, chirurgie, etc).

Până în prezent firma editoare S.C. Egora Media S.R.L. a lansat pe piaţă mai multe ediţii locale: Iaşi, Sibiu, Bacău, Suceava, Piatra Neamţ, Braşov, Galaţi.

SCURT ISTORIC

Editarea acestui gen de material promoţional a pornit din Marea Britanie în anul 1999, şi s-a realizat în cadrul unei campanii de menţinere a stării de sănătate a populaţiei intitulată PRO LIFE. Pe atunci, proiectul iniţiat de Fundaţia Ellison în Trowbridge, o localitate cu aproximativ 32.000 de locuitori, a constituit o premieră mondială. Ulterior şi alte state europene au demarat proiecte similare. Rolul principal al publicaţiei se doreşte a fi promovarea serviciilor medicale dintr-o anumită zonă în rândul populaţiei arondate.

În România, campania de editare a Catalogului Serviciilor Medicale a fost demarată pentru prima oară de către S.C. Egora Media S.R.L. Prima ediţie locală a Catalogului Serviciilor Medicale de Cinci Stele a apărut la Bacău în anul 2004. Ulterior au apărut ediţiile 2005, 2006, 2007-2008.

www.unitatimedicale.ro reprezintă varianta online a catalogului tipărit.


Parteneri


Pentru informaţii suplimentare efectuaţi click pe pictogramă.
CAB. STOMATOLOGIC DR. BEATRICE VELICU WHITE WORKS
CENTRUL DE RADIOLOGIE SI IMAGISTICA MEDICALA NICOLINA BIOMEDICA
OMINI CLINIC CAB STOMATOLOGIC DR. DIANA MIREA
CLINICA PEDILIFE CABINET OFTALMOLOGIC SI OPTICA - DR. DARABA
CAB. STOMATOLOGIC Dr. GORONEANU MARIANA CABINET DE MEDICINA DENTARA CRISDENT - DR. LITCANU CRISTINA
CLINICA PSIDENT S.C. CARDIOR S.R.L. - DR. LAZAR
CABINET MEDICAL OFTALMOLOGIC DR. MOTAS MARIA CENTRUL MEDICAL POPARLAN
POLICLINICA MEDICALTOP INSTITUTUL DE BOLI CARDIOVASCULARE
MEDFIZ - CENTRU DE RECUPERARE MEDICALA DANIDENT - POLICLINICA STOMATOLOGICA
SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA PIATRA NEAMT DERMACENTER